Over Ons

Wie wij zijn

Edel Advies, Coaching en Begeleiding werkt met zeer ervaren coaches, begeleiders en therapeuten. Hieronder vind je informatie over onze collega’s. De professionals die bij ons zijn aangesloten werken als ZZP-er. Krijg je al begeleiding van een therapeut, coach of begeleider die je graag wilt behouden, dan gaan we graag in gesprek met jullie. We onderzoeken dan of het mogelijk is om jouw begeleider (tijdelijk) op te nemen in ons team van ZZP-ers.

Radjani Edel
Sinds 1981 begeleid ik mensen bij persoonlijke veranderingsprocessen. Cliënten die ik begeleid hebben allerlei vragen en problemen in het leven. Naast mijn werkzaamheden als therapeut, coach en begeleider heb ik ruime werkervaring als trainer en docent.

Ik werk oplossingsgericht, dat wil zeggen dat ik gericht ben op het aanwezige vermogen van mensen. We zijn echt tot meer in staat dan we soms geneigd zijn te denken. Ik denk dat mensen gelukkiger zijn wanneer ze het gevoel hebben grip op hun leven te hebben. En daar werk ik graag aan mee.

Om dat voor elkaar te krijgen maak ik gebruik van verschillende testen en werkvormen. Samen kijken we naar wat wél werkt. Samen aan de slag gaan met ruimte innemen en ruimte maken in je dagelijkse leven. Samen aan de slag zijn om grip te krijgen op wat je belangrijk vindt.

Ik ben opgeleid tot maatschappelijkwerker en heb me in 30 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in veranderingsprocessen.

Wilma Lubberman
Van 1985 tot 2004 was ik werkzaam in de jeugdzorg en de kinder- en jeugdpsychiatrie als sociotherapeut. Daarnaast was ik van 1994 tot 2007 werkzaam als docente en coach aan een opleiding voor persoonlijke ontwikkeling te Amersfoort.
Ook heb ik me gespecialiseerd in succesvol ouderschap rondom scheiding.
Ik ben me steeds blijven bijscholen en ontwikkelen.

Sinds 2004 komen in mijn praktijk “Bewegend Bewustzijn” alle werk-opleiding en levenservaringen samen.
Ik geef coaching, psychosociale therapie en training.
Bewegend Bewustzijn laat je ervaren dat bewustzijnsgroei en veranderingsprocessen een dynamisch gegeven zijn.
Je hele mens-zijn wordt aangesproken op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
Je leert je open te stellen voor wat je innerlijk je te vertellen heeft en daar naar te
luisteren en te handelen.

“Wilma zoekt altijd naar manieren om veranderingsprocessen te verankeren
door de verbinding tussen hoofd, hart en lichaam”.

Jaike van der Meulen
Vijftien jaar werkte ik in de kinderopvang in verschillende leidinggevende functies. Jarenlang had ik het werk met veel plezier gedaan, maar ik voelde me er niet meer thuis. In goed overleg gingen mijn werkgever en ik uit elkaar. Een mooi moment om te bedenken wat ik nu echt graag wilde gaan doen. Ik had vaak teams begeleid en veel interim-management gedaan. Samen met een loopbaanregisseur keek ik naar waar mijn passies liggen, wat ik écht leuk vind om te doen. Geleidelijk aan kwam ik erachter dat ik eigenlijk, maar dan in andere bewoordingen, op mijn vijftiende al wist wat ik echt wilde doen. Ik wil bewustwording creëren, laten groeien en verankeren. Maar op de een of andere manier was dat uit beeld verdwenen. Een training opende me de ogen. Na een Lifecoach-opleiding op exclusief niveau bij Health Balance was ik in 2008 klaar om voor mezelf te beginnen als Life coach.
De coachingsmethode die ik hanteer, is gebaseerd op de NAC methode van Anthony Robbins. Door vragen te stellen halen we, dat wat je tegenhoudt en belemmert in je vooruitgang naar boven en pakken we dat samen aan. Vervolgens zorgen we voor een goede nieuwe basis die het beste in je naar boven haalt waardoor jij jouw resultaat bereikt.
De jaren daarna volgde ik verschillende aanvullende opleidingen, zoals Relatiecoaching, Mindfulness and the 7 Habits, Mindfull Analysis – Schrijftherapie via mail, Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) en Mediërend leren. Ook deed ik de postacademische opleiding voor begeleiders van mensen met autisme zonder een verstandelijke beperking bij Martine Delfos aan het PICOWO instituut. Tenslotte volgde ik verschillende cursussen, zoals EMDR, Hartcoherentie en Acceptance and Commitment Therapie (ACT).Mijn doel is om mensen zoveel mogelijk kans op geluk te geven: Durf te leven, zoals het leven bedoeld is.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.